Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

Privat


Elarbejde for private
Står du over for en renovering af din bolig? Eller skal du bygge til eller bygge nyt? Hos Ryomgård El står vi klar til at være med fra start til slut af dit byggeprojekt. Vi udfører alle former for elektriker- og installationsopgaver i forbindelse med nybyg eller renovering af private boliger. Vi er med som din troværdige samarbejdspartner lige fra projektets start, så du er sikret, at alle elinstallationer i boligen udføres så praktisk og hensigtsmæssigt som muligt. Vi hjælper gerne med alt lige fra almene el-installationer til placering af stikkontakter, udskiftning af gamle elmålere, installation af hårde hvidevarer, eleftersyn, el-tjek og el-attest til tilstandsrapporter og meget andet. Har du blot brug for at få udskiftet en lampe i dit hjem, er vi naturligvis også behjælpelige med det. Vi tager os kort sagt af alle typer for elopgaver til private – store som små.

 

Vi er med fra start til slut
Hos Ryomgård El sætter vi stor pris på at være med fra start til slut af dit byggeprojekt. Vi tilbyder professionel rådgivning fra vores kompetente medarbejdere, der alle har stor erfaring med installationer til alle typer af private hjem. Vi står klar med vejledning og gode råd om alle aspekter af dit byggeprojekt. Vores fokus på rådgivning er med til at sikre, at du får præcis den installation i boligen, som passer til dine ønsker og behov.

 

Skal vi hjælpe dig?
Ligegyldigt opgavens størrelse kommer vi gerne ud til dig og ser opgaven an. Det er både din og vores sikkerhed for, at alle dine ønsker til projektet bliver indfriet. Vi har mange års erfaring med renovering, nybyg og tilbygninger for kunder i og omkring Ryomgård, Djursland og Aarhus – men hvis du ønsker det, kører vi også gerne til andre dele af landet. Kontakt os i dag på telefon 86394878 eller email ryomgaard-el@ryomgaard-el.dk, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Top