Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

Idrætshaller/Skoler


Alt i installationsarbejde

Hos Ryomgård El har vi stor viden og erfaring inden for elektriker- og installationsarbejde for offentlige institutioner. Vi har gennem årene især udført mange opgaver for skoler, plejehjem og idrætshaller, hvor vi med et stort, dygtigt team af medarbejdere har mulighed at klare alle projektets installationer. Vi udfører alt lige fra stikkontakter til røgalarmer, diverse installationer, videoovervågning og varslingsanlæg. Vi tager os af alle typer af opgaver, hvad enten det gælder renovering af en ældre bygning eller nybyg. Vi har stort fokus på sikkerhed i vores arbejde, og vi anvender derfor udelukkende installationer af højeste kvalitet, der sikrer din bygning mod brand og andre skader.

 

Solid erfaring
Vi samarbejder med en lang række af erfarne samarbejdspartnere, så vi sammen kan give dig præcis den løsning, du efterspørger. Vi påtager os gerne entreprenøropgaver og står for al kontakt angående projektet. Under projektering af et nyt projekt lægger vi stor vægt på, at du som kunde deltager i alle de vigtige beslutninger. Vi har gennem årene arbejdet med en lang række af forskellige projekter, der har givet os en solid erfaren med individuelle løsninger inden for alle offentlige byggerier. Vi tilpasser naturligvis altid vores løsninger til bygningens udformning og aktuelle brug.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Vi kommer gerne ud til dig og ser opgavens omfang an, så vi sammen kan tilrettelægge arbejdet bedst muligt. Vi lægger stor vægt på altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider, så du får en løsning, du bliver tilfreds med. Kontakt os i dag på telefon 86394878 eller email ryomgaard-el@ryomgaard-el.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vi er beliggende i Ryomgård med hjælper kunder på hele Djursland, i og omkring Aarhus samt resten af landet.

Top