Om Ryomgård

Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

Om Ryomgård El


Hos Ryomgård El er vi et erfarent elektriker- og el-installationsfirma, der tager os af alle typer opgaver inden for el og installationer - store som små. Vi beskæftiger i dag 15 ansatte.

 

Familiedrevne traditioner
Ryomgård El ejes af Henrik Kvist, der siden januar 2010 har drevet firmaet. Henrik er uddannet elektriker og senere installatør med erfaring inden for off shore-installationer fra arbejde på boreplatforme samt som elektriker i Norge. Henrik overtog firmaet fra sin far, der opstartede det tilbage i 1979. I oktober 2010 opkøbte Ryomgård El det mindre elektrikerfirma Ørum El og driver nu virksomhederne under det samlede Ryomgård El. Ryomgård El er en familiedrevet virksomhed med stærke traditioner og forankring i lokalsamfundet, der gennem mange år i branchen har opbygget et stærk netværk af lokale kunder og samarbejdspartnere.

 

Engageret team i stor udvikling
Vi er et engageret og dynamisk team af elektrikere, el-installatører og diverse medarbejdere, der hovedsageligt beskæftiger os med reparation og etablering af diverse elinstallationer, tele- og data-installationer samt reparation af hårde hvidevarer for såvel virksomheder, private som offentlige institutioner.

Vi befinder os i en rivende udvikling med vækst inden for samtlige af de arbejdsområder, vi beskæftiger os med.

 

Kontakt os i dag
Vi hjælper både private, offentlige institutioner og virksomheder med alt inden for elarbejde. Vi er beliggende i Ryomgård, men hjælper gerne kunder på hele Djursland samt i og omkring Aarhus. Kontakt os i dag på telefon 86394878 eller email ryomgaard-el@ryomgaard-el.dk,  hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Top